Om oss

Vilka är vi

Vårt team

Wande Santos

Här får du hjälp och råd av en utbildad och specialiserad hudterapeut med mångårig erfarenhet.
Jag har universitetsexamen filkand i kosmetologi från Fatec Pb i Brasilien och har jobbat i 20 år med olika skönhetsbehandlingar som exempelvis ansiktsbehandlingar, hudvårdsbehandling,hårborttagning, kroppsbehandlingar och lymfdränage.
Jag har gått kurs i hårborttagning från SENAC PB, den första skola som började ge kurser i hårborttagning i Brasilien för mer än 50 år sedan!
Jag har även vidareutbildning i lymfdränage enligt Leduc-metoden och stor erfarenhet av post-operativa behandlingar som snabbar på läkningsprocessen och ger ett bättre resultat.

Leg/injektions behandlare

Legitimerad  och certifierad estetisk injektions behandlare.

Frisör

Jag , är frisör och har jobbat inom hårvård sedan -83.
Jag har lång erfarenhet inom både klipp, färg, slingor och permanent och jag arbetar även med extensions som fästes med keratinvax.
Till mej kan du komma och få en professionell behandling och mitt mål är att mina kunder ska känna sig väl omhändertagna och lämna salongen mycket nöjda med ett bra resultat!

Nalgelterapeut

Snart det kommer någon som är  väldigt trevligt.

Varm välkomna !

WSIESTETICA & SALONG

Jag, Wanderléia är ägare av: WSI ESTETICA
Jag är född i Brasilien och utbildad hudterapeut med grundexamen och vidareutbildning i kosmetologi från FATEC/PB universitetet i Joao Pessoa, Brasilien.
Jag har efter det vidareutbildat mig inom kosmetologi och estetik hos UGF/SP i Sao Paulo, Brasilien. Jag började att arbeta i skönhetbranschen för 25 år sedan hos Anna Aslan, en av de första och mest prestigefyllda estetiska klinikerna i Brasilien. Där arbetade jag under åtta år. Sedan vidareutbildade jag mig för att fortsätta min resa inom vad som är min estetiska passion. Jag är certifierad lymfterapeut med bland annat en kurs om postoperativ lymfdränage och lymfterapi med Dr. Albert Leduc. Jag har även gått kurs i hårborttagning hos SENAC PB som är den första skolan i Brasilien som började ge kurser i hårborttagning för mer än 50 år sedan! Jag har haft salong i Brasilien sedan 1992, men flyttade  salongen hit till Stockholm 2014. Jag jobbade ensam till 2017, men är nu del av ett team med jätteduktiga och professionella medarbetare.
Jag gör det jag verkligen älskar, vilket mer än 22 års erfarenhet av arbete i skönhetsbranschen bevisar!
Låt mig och mina duktiga medarbetare ta hand om dig och erbjuda dig våra förstklassiga behandlingar!